Over mij

WEBSITE VOICEARTIST.NL
Op deze website kunt u mijn demo's beluisteren en enkele gemaakte producties. U kunt categoriseren door onderaan de post bij 'categories' te klikken op de tags:
* demo
* corporate
* audiovisueel
* narratief
* commercial
* youtube
* radio

Wilt u meer weten, stuur gerust een e-mail of bel mij via de contactgegevens op deze pagina.

DE STEM
Mijn naam is Robbert Muuse. Ik werk professioneel als voice over, ben zelfstandig ondernemer en onafhankelijk. Mijn stem is inzetbaar voor audiovisuele producties, zoals bedrijfsfilm, commercial, documentaire, instructiefilm, en andere multimedia, E-learning, of audioboek. Ook treed ik regelmatig op als spreker.

In 2016-'17 was ik een van de 14 exclusieve nieuwe professionele stemmen bij 14Voices.com, waar ik een aantal mooie producties voltooide.

"Gedistingeerde stem met autoriteit. Warm, helder en sympathiek. Breed inzetbaar op commerciële en narratieve producties die deskundigheid, rust en vertrouwen verlangen."

Stijl/sfeer: Commercieel, narratief, autoriteit, warm & donker, zakelijk.

14Voices

OPNAMEN en THUISSTUDIO
Op wens van de cliënt kunnen opnamen worden gemaakt ofwel in mijn eigen thuisstudio (dit zijn uitstekende opnamen, te maken via een prachtige microfoon en interface), of in een grote geluidsstudio waar de opname ook nabewerkt kan worden.

Mijn eigen thuisstudio bevat adequate techniek, die weloverwogen en in overleg met professionals is samengesteld, en die zich in de loop der tijd verder zal kunnen uitbreiden. De studio-opnamen kan ik 'schoon' (zonder ruis) leveren, in alle gewenste formats. Naar wens kunnen de opnamen dan in een nabewerkingsstudio worden nabewerkt voor verwerking in de uiteindelijke productie.

Kiest u voor opname in een grote geluidsstudio, dan kunnen (naar keuze) de opnamen direct worden nabewerkt (editing, mixage, sound design), en bestaat de optie voor klantregie.

TARIEVEN
Ik doe alle opdrachten naar redelijke verhoudingen. Op iedere opdracht zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bel of mail mij met uw vraag, dan bespreken we hoe we kunnen samenwerken.

CONTACT
Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over wat mijn werk inhoudt, wat ik met uw opname aankan (vraag bijv. om een testopname) of heeft u vragen over mijn tarief? Stuur heel eenvoudig een e-mail, of bel even.
Dan kunnen we alles bespreken.

studio

Find me on Twitter

Naar boven